To sekunder skiller Nielsen og Islanders fra slutspil

08/04/2015

Sølle 2,1 sekunder.

Så tæt var New York Islanders på at sikre sin deltagelse i NHL-slutspillet tirsdag. Pladsen ville være hjemme med mindst et point ude mod Philadelphia Flyers, som vandt 5-4 på et mål lige før udløbet på tredje periode.

Islanders' danske islæt, Frans Nielsen, kunne hverken gøre fra eller til, da han på grund af en skade ikke var med. Skadens art eller omfang er ikke oplyst.

Danskeren kunne se sit hold være bagud i det meste af kampen. Det lignede en afgørelse, da Philadelphia bragte sig på 4-1 kort inde i tredje periode.

Men Islanders kom stærkt igen og udlignede til 4-4 bare 28 sekunder før tid.

Det var altså alligevel ikke nok. Som tiden skulle til at rinde ud, tog hjemmeholdets Brayden Schenn chancen langt ude fra, og på mærkværdig vis lod målmand Jaroslav Halak pucken slippe ind til 4-5.

Islanders er dog stadig i en god position for at nå slutspillet. Fredag kan pladsen blive en realitet i mødet med Pittsburgh Penguins.