Selena Gomez kæreste med engelsk rødtop

Der er en ny mand i Selena Gomez’ liv. Hun har efter sigende erstattet Justin Bieber med den engelske rødtop Ed Sheeran.

Det amerikanske ugeblad Us Weekly vil vide, at Taylor Swift er ansvarlig for romancen. Sangerinden, som er veninde med Gomez, turnerer for tiden i Nordamerika med Sheeran og fandt det nærliggende at præsentere de to singler for hinanden.

Ifølge Us Weekly spillede Swift Kirsten Giftekniv den 27. maj, hvor amerikanerne fejrede Memorial Day, og hendes anstrengelser gav pote.
»De har helt klart fundet sammen«, siger ugebladets anonyme kilde om det nye par.

En anden bemærker, at Gomez sætter stor pris på, at Sheeran med sine
22 år er en del mere moden end hende eks. Bieber er kun 19 og opfører sig angiveligt ofte derefter. »Selena blev dødtræt af at tage sig af Justin, som om han var hendes barn. Nu slipper hun for alt det drama, han kunne præstere«, lyder det.

En tredie kilde påpeger, at den fregnede sanger og sangskriver også rummer andre kvaliteter, Gomez savnede hos Bieber: »Ed er en følsom fyr og så er han en hel del mere dybsindig end Justin«, bemærker vedkommende.

Selv om Sheeran har en gård hjemme i England, bor han p.t. i Nashville. Der har sangeren sin adresse resten af 2013, så det varer mange måneder, før Atlanterhavet kommer i vejen for forholdet til hans 20-årige kæreste.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip