Selena Gomez: Mændene skal komme til mig

Den 21-årige sangerinde Selena Gomez er single og midtvejs i sin første verdensturné, men det er ikke ensbetydende med, at hun tager imod mandlige besøgende i tourbussen eller på hotelværelset.

- Jeg tror, at det fungerer anderledes for kvindelige artister, eller i det mindste gør det for mig, for jeg gør faktisk ikke den slags, siger hun i et interview med den amerikanske radiovært Ryan Seacrest.

Selena Gomez græd efter en koncert. Læs hvorfor på viunge.dk

Hvis der skal gang i sangerindens kærlighedsliv, så bliver det på mændenes initiativ.

- Forstå mig ret, hvis en fyr har modet til at invitere mig ud, så ville jeg måske. Men jeg er gammeldags. Jeg kan lide, at fyrene kommer til mig, siger Selena Gomez.

Selena Gomez føler sig magtfuld

Sangerinden, der lige nu hitter med singlen Come & Get It, er på turné uden sine forældre, og derfor føler hun sig magtfuld.

- Det har været godt for mig at gøre det helt selv denne gang. Det har været fantastisk for mig at tage af sted uden mine forældre og være single og være mig, det har været fantastisk, siger hun.

Selena Gomez mener ikke, at hun er nogen rebel. Læs hvorfor på viunge.dk

I et interview med Teen Vogue-magasinet december/januar-udgave forklarer Selena Gomez om den store forskel, der er mellem hende og hendes bedste veninde Taylor Swift.

- Hun var 16 med selvtillid som en på 25 år. Faktisk ville jeg sige 80 år, fordi hun er sådan en gammel sjæl. Jeg var ikke på den måde. Jeg blev skærmet, indtil jeg var 18 eller 19, siger sangerinden.

Selena Gomez inspireret af Taylor Swift

Selv om Selena Gomez ser op til Taylor Swift, så har hun dog ikke tænkt sig at kopiere hendes stil.

- Jeg bor stadig hjemme, og jeg er 21! Hun inspirerer mig sindssygt, men jeg ville ikke ændre min vej, fordi det har tilladt mig at finde ud af alt den slags, og gøre det på min egen måde, siger Selena Gomez.

Sangerinden gav koncert i Danmark den 30. august i år.

Af Juliane Olsen, NewsDesk, Aller Media

Dagens Gossip