Selskabet bag OB reducerer underskuddet

Skrevet af admin

18/03/2016

Dagens topnyheder

Odense Sport & Event, som blandt andet omfatter OB's superligahold, fremlagde fredag et "tilfredsstillende" årsregnskab for 2015.

Samtidig meldte selskabet ud om de sportslige forventninger til OB i denne og næste sæson.

- Den sportslige målsætning for OB i sæsonen 2015/2016 er en solid midterplacering i Alka Superliga, og forventningerne til efteråret 2016 er, at OB ender i top seks og kvalificerer sig til slutspillet i Alka Superliga i foråret 2017, lyder det i en pressemeddelelse.

Forventningerne skal ses i lyset af det regnskabsmæssige resultat i selskabet.

Driftsresultatet endte med et lille overskud på 300.000 kroner. Sidste år sluttede regnskabet med et negativt driftsresultat på 22 millioner kroner. Årets resultat efter skat udgør et underskud på 6,6 millioner kroner imod et underskud på 29 millioner kroner i 2014.

Den største effekt på årsregnskabet er den omkostningstilpasning, som OB har været i gennem siden 2013, melder selskabet.

Omkostningstilpasningen er nu ved at være på plads.

- Vi skal stadig tænke over, hvordan vi bruger vores penge, men vi er nået til et punkt, hvor vi har flere muligheder for at tænke fremad og lave det setup, som vi mener, er nødvendigt for at intensivere udviklingen.

- Det gælder både i forhold til trænerstaben og i forhold til truppen, hvor vi har en god grundstamme af spillere med relativt lange kontrakter. Det gælder også i forhold til vores talentudvikling, siger sportsdirektør i OB Jesper Hansen.

/ritzau/