Selvmål sikrer Liverpool sejr i vanvidsafslutning

19/10/2014

Det blev en vanvittig afslutning med fire mål i kampens sidste minutter, da Liverpool søndag vandt 3-2 ude over bundproppen Queens Park Rangers i Premier League.

Indskiftede Eduardo Vargas så i to omgange ud til at have sikret QPR et enkelt point.

Først da han udlignede til 1-1 på et hovedstød fire minutter før tid, og siden da han i de første tillægsminutter hovedstødte 2-2-udligningen i mål.

15 sekunder før udløbet af de 90 minutter havde Liverpool-indskifteren Philippe Coutinho sørget for en 2-1-føring til Liverpool, men hans matchvinderrolle udeblev.

I stedet blev det QPR-forsvareren Steven Caulker, der scorede kampens sidste mål, da han fem minutter inde i tillægstiden lavede selvmål til 3-2 til Liverpool.

På det tidspunkt havde man i den vilde afslutning næsten glemt, at QPR allerede havde scoret et selvmål i kampen.

Det blev leveret af Premier Leagues selvmålskonge, Richard Dunne, som midt i anden halvleg bragte Liverpool foran 1-0.

Den 35-årige irer blev dermed noteret for sit 10. selvmål i Premier League-sammenhæng, hvilket er flere end nogen andre spiller.

Frem til 1-0-scoringen havde Liverpool været tæt på at komme bagud flere gange, og det lignede en meget skidt optakt til onsdagens Champions League-kamp mod Real Madrid.

Hjemmeholdet var mest toneangivende i første halvleg, og to gange var Leroy Fer tæt på at score sit første mål for QPR.

Den hollandske landsholdsspiller, som i sommer blev hentet i Norwich, stod for en kæmpe afbrænder efter 26 minutter, da han fra tæt hold hamrede bolden på overliggeren.

Fem minutter senere var overliggeren igen i vejen for Leroy Feer, denne gang på et hovedstød.

På returbolden måtte Liverpool-backen Glen Johnson lave en stor tackling, og ind kom bolden ikke.

Gæsternes bedste forsøg i de første 45 minutter stod Steven Gerrard for.

Efter at have modtaget bolden fra Mario Balotelli trak anføreren sig flot fri og afsluttede lige forbi mål.

Anden halvleg blev indledt med et godt skud af hjemmeholdets Sandro, men Liverpool-målmanden Simon Mignolet leverede en god redning.

QPR's Charlie Austin havde også en god afslutning fra en spids vinkel, og manager Harry Redknapps flot kæmpende mandskab så ud til at kunne sikre sig de tre point.

Men så faldt Richard Dunnes uheldige selvmål, da han dirigerede Glen Johnsons indlæg ind i eget net.

Det så ud til at blive kampens enlige scoring, indtil kampen eksploderede til sidst.

Liverpool har 13 point for otte kampe og er nummer fem i Premier League. QPR er sidst med fire point.