Selvsikker Bayern-anfører: Vi kan slå hvemsomhelst

Bayern Münchens kaptajn, Philipp Lahm, var ikke synderlig overrasket over, at Bayern München kunne mose selveste FC Barcelona godt og grundigt ned under græsset på den sydtyske hjemmebane.

- Selvfølgelig kan jeg kapere, hvad der skete i dag. Vi har potentialet til at besejre hvem som helst, lød det selvsikekrt fra Bayern-anføreren, der analyserede kampen således.

- Det er et velkendt faktum, at Barcelona har problemer i luftspillet. Og vores defensive præstation var tæt på perfekt. Det var nøglen til vores succes i dag, sagde Philipp Lahm.

Franck Ribéry var bare glad for sejren og måden, den kom i hus på.

- For at opnå sådan et resultat vidste vi, at vi måtte løbe meget og lægge et stort pres sammen. Derudover havde vi angribere, der kunne score mål. Vi er meget glade. Der er stadig én kamp tilbage, men jeg mener, vi gjorde det godt i aften, sagde Ribéry.

Mest lykkelig var næsten Bayern Münchens bestyrelsesformand og klublegende Karl-Heinz Rummenigge.

- Vi spillede fantastisk i dag. Jeg har aldrig oplevet en aften som denne, og jeg har været her i efterhånden lang tid. Jeg tror, vi alle så, at Messi ikke var helt klar. Nu har vi en rigtig god chance for at komme i finalen, mente Rummenigge.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip