Selvsikker Mourinho: Vi har ikke brug for nye spillere

Det har ikke været et sjovt efterår for de forsvarende engelske mestre fra Chelsea.

En forfærdelig start på sæsonen betyder, at London-klubben ligger på en dybt skuffende 16.-plads i Premier League med 11 point efter 12 kampe.

Alligevel mener Chelseas manager, José Mourinho, ikke, at der er behov for at hente forstærkninger til klubben, når transfervinduet åbner til januar.

- Jeg er glad for mine spillere. Jeg stoler på mine spillere, siger Mourinho.

- Jeg behøver ikke at bede klubben om at bruge en masse penge til januar. Vi blev mestre for fire måneder siden - ikke for ti år siden.

Chelsea tager lørdag imod Norwich i en kamp, hvor Mourinho vender tilbage til trænerbænken efter at have afsonet karantæne i kølvandet på et 0-1-nederlag til Stoke.

Og det er en selvsikker Chelsea-manager, der nu forudser en god periode.

- Vi skal spille mange kampe de næste fire måneder, og der er ingen landskampe. Vi tror virkelig på, at gode ting venter os den næste tid.

- Jeg tror, at vi kommer til at spille rigtig godt (mod Norwich, red.), og jeg tror, at vi får et godt resultat, lyder det fra den portugisiske manager.

Særligt Chelsea-profiler som Diego Costa Eden Hazard, Cesc Fabregas og John Terry har skuffet i sæsonens indledende fase, hvor Chelsea kun har vundet tre af de første 12 Premier League-kampe.

I den kommende spillerunde i Premier League bliver den franske nationalhymne afspillet umiddelbart inden alle kampe. Det sker for at mindes ofrene ved de angreb, der ramte den franske hovedstad, Paris, sidste weekend.

/ritzau/

Dagens Gossip