Sen Rooney-scoring redder United mod CSKA

03/11/2015

Manchester Uniteds problemer med at score mål var tirsdag aften tæt på at koste dyrt mod CSKA Moskva i Champions League.

Med en scoring 10 minutter før slutfløjt fra Wayne Rooney lykkedes det alligevel at hive en vigtig sejr hjem på Old Trafford.

United var ellers tæt på at runde fire kampe uden et eneste mål på tværs af alle turneringer, men det fik udskældte Rooney lavet om på, da den rutinerede angriber headede Jesse Lingards fornemme tværpasning i mål.

Forud for scoringen havde de engelske værter misbrugt chance på chance, og flere tilskuere var måske begyndt at miste troen på en sejr.

Da manager Louis van Gaal midtvejs i anden halvleg blev opildnet af publikum til at angribe, valgte han lidt paradoksalt at udskifte teenagekometen Anthony Martial med den mere defensive Marouane Fellaini.

Lidt efter fik Wayne Rooney en gigantisk chance, da Juan Mata spillede United-ikonet fri to meter fra målstregen, men Rooney var ude af balance og fik ikke afsluttet. Selv de største chancer blev misbrugt.

Arbejdsiveren fejlede bestemt ingenting hos United, men de russiske gæster begyndte også at true den anden vej.

Kort før Uniteds 1-0-scoring var CSKA tæt på at bringe sig i front, da Seydou Doumbia pludselig fik en friløber. Først fik United-keeper David De Gea afværget, inden Chris Smalling fik kastet sig ned i Doumbias næste forsøg.

I Eindhoven vand PSV med 2-0 over Wolfsburg, der havde danske Nicklas Bendtner på banen i de sidste 20 minutter. Jurgen Locadia og Luuk de Jong scorede målene for de hollandske værter.

Manchester United topper gruppe B med syv point foran PSV og Wolfsburg med hver seks point. CSKA har fire point på sidstepladsen.