Sen scoring sikrer Juventus sejr i giganternes kamp

Skrevet af admin

13/02/2016

Mest læste i dag

Et mål i det 88. minut blev udslagsgivende, da fodboldklubben Juventus lørdag aften spillede sig i front i den italienske Serie A.

Indskiftede Simone Zaza scorede kampens enlige mål med et afrettet skud i hjemmekampen mod Napoli, der med 0-1-nederlaget mistede førstepladsen til de regerende mestre.

Med den 15. ligasejr på stribe topper Juventus Serie A med 57 point for 25 kampe, mens Napoli er nummer to med 56 point.

Gæsterne mødte ellers ligeledes frem til kampen med selvtillid, eftersom Napoli havde vundet otte ligakampe i træk inden opgøret i Torino.

Resultatet betyder, at Juventus for første gang i denne sæson kommer til at være i front for Serie A, når en fuld spillerunde er færdig.

Klubben, der har vundet den italienske liga de seneste fire sæsoner, fik en rædselsfuld begyndelse på sæsonen, og efter ti runder havde Juventus blot 12 point.

Siden har Juventus vundet alt i ligaen.

Det havde dog ikke været ufortjent, hvis Napoli havde fået et point med hjem til den sydlige del af Italien.

Det var en kamp mellem to af de bedste angreb og forsvar i ligaen, og forsvarerne trak sig - i hvert fald frem til sejrsmålet - sejrrigt ud af den duel.

Napolis argentinske ligatopscorer, Gonzalo Higuain, fik ikke lagt yderligere til sin måltotal på 24 scoringer, og det samme var tilfældet for Juventus-angriberen Paulo Dybala, der har lavet 13 ligamål.

Publikum fik til gengæld set spektakulært forsvarsspil i den mere intense end velspillede kamp.

Som da Juventus-forsvareren Leonardo Bonucci akrobatisk fik foden på en fremlægning mod Gonzalo Higuain, der var lusket i position til at passere Gianluigi Buffon i Juventus-målet.

Paulo Dybala havde en stor mulighed for Juventus i anden halvleg, men argentineren sendte en afslutning lige over mål.

Det lignede længe den nulløsning, som begge hold formentlig havde været tilfredse med, men så kom Simone Zaza ind og fik hjemmepublikummet til at eksplodere i et jubelbrøl.

/ritzau/