Sen udligning spolerer Messis slutrundestart

14/06/2015

Det begyndte ellers helt efter planen for Argentina, der kom foran 2-0 mod Paraguay i lørdagens kamp ved Copa America.

Men i sidste minut af opgøret gjorde Paraguays Lucas Barrios det til 2-2, efter at holdkammeraten Nelson Haedo Valdez havde reduceret en halv time tidligere på et glimrende langskud.

I holdenes første kamp ved slutrunden i Chile scorede Manchester City-stjernen Sergio Agüero efter cirka en halv times spil, mens den største argentinske stjerne, Lionel Messi, syv minutter senere udnyttede et straffespark og scorede til 2-0.

Resultatet må derfor betegnes som en stor skuffelse for det stjernespækkede hold fra Argentina, der ikke har triumferet ved en slutrunde i over 20 år.

Mange mener dog, at årets Copa America er en gylden mulighed for, at Messi også på landsholdsplan kan komme til at løfte et trofæ.

Argentina står over for den forsvarende mester Uruguay i holdets næste kamp tirsdag. Uruguay vandt lørdag sin kamp i gruppe B med 1-0 over Jamaica.