Senator McCain: Afvisning af magtanvendelse i Syrien ville være katastrofalt

»Hvis Kongressen afviser en resolution som denne, når USAs præsident allerede har forpligtet sig til en aktion, så ville konsekvenserne være katastrofale,« siger John McCain efter et møde med præsidenten i Det Hvide Hus.

Republikaneren McCain siger, at han er fortrøstningsfuld efter mødet, men at der stadig er »lang vej at gå«, før en resolution kan vedtages.

McCain siger, at han og den republikanske senator Lindsey Graham, som også deltog i mødet, arbejder for ændringer i resolutionen, der vil udvide den til mere end bare et svar på Assads brug af kemiske våben.

»Vi ønsker at formulere et mål, som over tid vil svække Bashar al-Assad og øge styrke Den Frie Syriske Hær og den frie syriske regering, så de kan øge deres momentum på slagmarken,« siger McCain.

Både McCain og Graham har længe været tilhængere af en amerikansk intervention mod Assad i den syriske borgerkrig, mens demokraten Obama har forsøgt at holdet sig ude af konflikten indtil nu.

»Vi sætter pris på præsidentens møde med os. Vi havde en åbenhjertig udveksling af synspunkter, og jeg tror, vi har fundet nogle områder, hvor vi kan samarbejde. Men vi har lang vej igen,« siger McCain.

BNB/Reuters

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip