Sene mål koster FC Vestsjælland dyrt i trænerdebut

Superliganedrykkerne FC Vestsjælland er fortsat uden sejr i landets næstbedste fodboldrække i denne sæson.

Langt hen i vestsjællændernes kamp mod HB Køge søndag eftermiddag lignede det ellers en debutsejr til FC Vestsjællands nye cheftræner, Michael Hemmingsen, der har overtaget roret i den kriseramte klub efter fyringen af Michael Hansen tidligere på ugen.

Men så gik det helt galt i kampens sidste ti minutter, hvor hjemmeholdet HB Køge scorede to gange og vendte 0-1 til slutresultatet 2-1.

En stor bet for FC Vestsjælland, der indtager sidstepladsen i 1. division efter syv kampe. Klubben har kun skrabet tre point sammen.

Det så ellers lyst ud for Slagelse-klubben, der bragte sig foran 1-0 efter 51 minutter på et mål af den tidligere ungdomslandsholdsspiller Marc Rochester Sørensen.

Den stilling holdt til det 82. minut, før den brasilianske angriber Caion bragte balance i regnskabet med sit mål til 1-1.

Et enkelt point ville være nok til at holde FC Vestsjælland over stregen, men med to minutter tilbage af den ordinære spilletid indkasserede holdet mål for 13. gang i sæsonen, da den to meter høje amerikanske angriber Adam Bedell scorede sejrsmålet for HB Køge.

Tidligere søndag spillede Næstved på hjemmebane uafgjort 1-1 mod FC Roskilde. Også her var der drama til sidst. Begge mål blev scoret i kampens sidste fem minutter.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip