Sene scoringer afværger Chelsea-blamage mod bundhold

26/09/2015

Chelsea var lørdag aften tæt på endnu et nederlag i Premier League.

De regerende engelske fodboldmestre måtte ud i den helt store redningsaktion, før det via to mål fra indskiftede spillere lykkedes at hente 2-2 ude mod bundholdet Newcastle, der fortsat er uden sejr.

Indskiftede Willian sørgede for udligningen fire minutter før tid, da han sendte et indadskruet frispark direkte i mål.

Chelsea er blot nummer 15 i Premier League med otte point for syv kampe, mens Newcastle er næstsidst med tre point.

Derfor er der fortsat pres på Chelsea-manager José Mourinho og Newcastles ditto, Steve McClaren.

Dårlig opdækning var hovedårsagen til, at Chelsea var tæt på at ende i taberens rolle mod Newcastle.

Få minutter før afslutningen på første halvleg gik et eller andet galt i Chelsea-opdækningen, så forsvareren Kurt Zouma undlod at forsøge at heade bolden væk.

Den endte i stedet hos Newcastles Ayoze Perez, der smækkede bolden ind bag Chelsea-målmanden Asmir Begovic via den ene stolpe.

Hjemmeholdet fordoblede føringen efter en times spil, efter at Chelsea ellers havde domineret massivt i halvlegens første kvarter.

Igen profiterede Newcastle af mangelfuld opdækning hos Chelsea, og Georginio Wijnaldum headede 2-0-scoringen i mål.

Chelsea pressede på, og 11 minutter før tid hamrede indskiftede Ramires højt og flot bolden op i netmaskerne uden chance for Newcastle-målmand Tim Krul.

Fire minutter før tid sendte Willian et frispark ind mod mål. Ramires var tæt på at rette indlægget af, og manøvren endte med at snyde Tim Krul, så Chelsea trods alt fik det ene point ud af kampen.