Sensation: Hvidovre slog Brøndby ud af pokalturneringen

Det er kun tre år siden, Per Nielsen blev fyret som ungdomstræner i Brøndby efter et helt liv i klubben. Året efter var det Peer F. Hansen, der blev smidt på porten.

Onsdag aften sad de ved siden af hinanden på bænken i Hvidovre og smilede skævt til hinanden, efterhånden som kampen nærmede sig slutningen, og de var ved at tage deres egen lille hævn ved at sende Brøndby ud af pokalturneringen med en småsensationel sejr på 2-1.

Siden deres fyringer har begge været i dialog med Brøndby i forbindelse med forskellige funktioner, men hvorfor vende tilbage, kunne man i dag spørge?

Med sejren over lokalrivalerne på den anden side af kommunegrænsen vest for København syntes i hvert fald de mest hjemmevante af de 7.629 tilskuere på Hvidovre Stadion, at HIF var bedst, og de havde cifrene på deres side, lige som der ikke var meget i spillet på banen, der fortalte noget andet.

Brøndby lignede langt fra det velkombinerende og hurtige hold, der spillede en flot kamp mod Randers i søndags, og da Hvidovre samtidig skrællede godt igennem, var det ikke til at se den store forskel på Superligaens bund og 1. divisions nyoprykkede midterhold.

Læs også: Par dyrkede sex midt på Brøndby Stadion

I første halvleg var den største forskel, at Brøndby havde Ham Den Store, sådan som visse hold havde, dengang man var lilleput-spiller, og en eller anden stakkel var stukket i luften og trynede sine lavstammede jævnaldrende alene i kraft af sin størrelse.

På Hvidovre Stadion var det selvfølgelig Simon Makienok, og havde han haft en bare lidt bedre aften, havde han scoret hattrick før pausen, fordi han i kraft af sin timing og højde kom først på alt i luften.

Minuttet efter pausen var han igen tæt på, men det var Hvidovre, der først fik bolden i nettet, da Jonathan Nielsen, holdets farligste, scorede fra tæt hold, men korrekt blev vinket offside.

Derfra var det Brøndby, der dominerede uden dog at komme til de vilde forsøg, og 10 minutter før tid var det så i stedet Mikkel Knudstrup, der hamrede et frispark i mål for Hvidovre, inden Jonathan Nielsen gjorde det til 2-0, da han fulgte op på et stolpeskud.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

Simon Makienok reducerede til 2-1, og så steg spændingen, inden Per og Peer jublende kunne falde hinanden og spillerne om halsen.

I de øvrige Superligaholds kampe i pokalturneringen gik både Viborg og Sønderjyske videre med smalle 1-0-sejre mod henholdsvis Jammerbugt FC og B1908.

Se billederne fra Hvidovre-Brøndby kampen nedenunder......

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip