Sensationen raser mod Serena Williams

Sloane Stephens skabte store overskrifter, da hun i januar i Australian Open slog Serena Williams ud af kvartfinalen. Efterfølgende talte Stephens om, at hun måtte skifte den plakat, som hun havde hængende af Williams ud med sit eget billede.

Nu lægger den 20-årige tennisspiller, der i øjeblikket er nummer 17 på verdensranglisten, for alvor afstand til Serena Williams.

Hun siger i et interview med ESPN The Magazine, at hun aldrig har haft et særligt tæt forhold til Williams, og at den 11 år ældre tennisstjerne efter nederlaget i Melbourne er begyndt at undvige Stephens.

- Hun har ikke sagt et ord til mig, ikke talt med mig, ikke sagt hej, ikke kigget min vej, ikke været i det samme rum som mig, siden jeg spillede mod hende i Australien. Og det bør forklare noget, hvordan hun også gik fra at sige alle disse pæne ting om mig til at stoppe med at følge mig på Twitter.

Ifølge interviewet forsøgte Stephens' mor her at stoppe sin datter, men Sloane Stephens insisterede:

- Seriøst! Folk skal vide det. De tror, at hun er så venlig, og at hun er sådan og sådan - nej, det her er virkeligheden. Man stopper ikke med at følge nogen på Twitter eller sletter dem på BlackBerry Messenger, jeg mener, hvorfor?

Stephens afviser også, at Serena Williams har været hendes favoritspiller og inspiration op gennem teenage-årene. Stephens blev som 12-årig så skuffet efter at have ventet hele dagen ved en turnering i Florida på at få autografer på en plakat med Williams-søstrene - i stedet begyndte hun at holde med belgieren Kim Clijsters:

- Jeg ventede hele dagen. De gik forbi tre gange og signerede aldrig vores plakater, husker Stephens, stadig skuffet.

Der er lagt op til nogle interessante opgør fremover mellem de to afro-amerikanere, der befinder sig i hver deres ende af karrieren, og som nok også skal få nogle muntre ture sammen på det amerikanske Federations Cup-landshold.

Dagens Gossip