Sent Braithwaite-mål afgør danskermøde i Frankrig

02/12/2014

Martin Braithwaite kunne juble efter mødet med sin tidligere Esbjerg-holdkammerat Kian Hansen i den franske liga.

Ikke bare vandt hans klub, Toulouse, 2-1 på udebane over Kian Hansens Nantes. Braithwaite scorede også sejrsmålet fem minutter før tid.

Midt i første halvleg kom Toulouse på sejrskurs med Issiaga Syllas scoring til 1-0. Føringen stod indtil 19 minutter efter pausen, da Jordan Veretout udlignede på straffespark for hjemmeholdet.

Det lignede en remis, indtil Braithwaite scorede sejrsmålet. Han kunne lade sig hylde, da han blev skiftet ud i overtiden. Kian Hansen fik fuld spilletid.

Det var anden gang i denne sæson, at Braithwaite scorede i den franske liga, hvor Toulouse ligger nummer 11 med 20 point for 16 kampe.

Nantes ligger nummer syv med 24 point for det samme antal kampe.