Sent nederlag gør ondt på Randers-spiller

Skrevet af admin

23/11/2015

Dagens topnyheder

Randers fik sig mandag aften noget af en dukkert i Aalborg. Kronjyderne var foran to gange, men tabte alligevel 2-3 efter en AaB-scoring med få sekunder tilbage af overtiden.

Backen Johnny Thomsen siger, at der ikke findes en værre måde at tabe på.

- Det er rigtigt tungt. Der er ikke en værre måde at tabe på end så dybt inde i overtiden. De kunne have scoret så mange gange inden da, men det er bare så tungt, når det sker på den her måde.

- Vi havde håbet, vi kunne stå imod, men det kunne vi ikke, siger Johnny Thomsen.

Han giver også kredit til AaB, som i kampens sidste minutter viste markant bedre spil og mere energi, end holdet havde gjort resten af kampen.

- Når AaB rammer niveauet og kaster alt over bord, er der mange, der har problemer mod dem, og det havde vi også, siger Johnny Thomsen.

Randers havde ellers styr på AaB-spillerne i den første del af kampen, hvor gæsterne med en tidlig scoring fik taget tempoet ud af hjemmeholdets spil.

- AaB-spillerne var frustrerede i første halvleg. Vi spillede en fin første halvleg, hvor vi kom foran og spillede på vores præmisser. I anden halvleg gjorde vi det stik modsatte, og vi stod ikke fast eller hjalp hinanden.

- Den sidste halve time havde AaB en del chancer, og der skulle vi bare forsvare. Vi kom foran igen og tænkte, at det ville give det sidste momentum. Det blev bare svært, når vi ikke ramte et ordentligt niveau, siger Johnny Thomsen.

Med nederlaget forbliver Randers på sjettepladsen med 23 point. Kronjyderne får i næste spillerunde besøg af FC Nordsjælland, der ligger nummer syv.

/ritzau/