Sent sejrsmål afværger ny Liverpool-skuffelse

29/11/2014

Inden lørdagens kamp erkendte Liverpool-manager Brendan Rodgers, at han er i risikozonen for en fyreseddel. Men nu har han nok igen lidt længere snor.

Efter tre liganederlag på stribe kæmpede Liverpool sig nemlig til en sejr på 1-0 hjemme over Stoke.

Efter en svag første halvleg og godkendt anden halvleg måtte Liverpool frem til den 85. minut, inden sejren blev sikret ved forsvarsspilleren Glen Johnson.

Dermed holder Liverpool snor i de foranliggende klubber med 17 point for 13 kampe.

Brendan Rodgers havde valgt at sætte Steven Gerrard på bænken fra start, hvilket intet godt gjorde for Liverpool.

Liverpools første halvleg var tæt på pinlig. Holdet optrådte totalt blottet for selvtillid og skabte stort set intet.

Facit var, at Stoke havde en anelse mere boldbesiddelse end favoritten inden pausen, og Liverpool havde ikke et eneste forsøg inden for målrammen i de første 45 minutter.

Liverpool kom på banen til anden halvleg med større energi, og Jordan Henderson var tæt på med et tidligt forsøg i sidenettet.

Det blev startskuddet til flere gode Liverpool-forsøg, og Raheem Sterling var næste nærgående spiller for hjemmeholdet, men hans afslutning sneg sig forbi mål.

Et kvarter før tid blev Steven Gerrard sendt på banen til en sidste intensiveret offensiv, og det gav endelig forløsning fem minutter før tid.

Forsvarsspilleren Glen Johnson kastede sig med hovedet forrest og headede en ripost fra overliggeren i nettet til 1-0, som holdt hjem.

For anden gang på fem dage var Jores Okore en del af startopstillingen hos Aston Villa, og igen var danskeren med til at hente point.

I udekampen mod Burnley fik Villa 1-1. Okore spillede en fin kamp, men begik dog straffesparket, som førte til Burnleys udligning i slutfasen.

Som sædvanlig passede Kasper Schmeichel målet for Leicester, der tabte 2-3 på udebane til Queens Park Rangers.

Leicester bragte sig ellers foran, men to gange i slutningen af første halvleg måtte den danske landsholdskeeper fiske bolden ud af eget net.

Det måtte han igen 17 minutter før tid, da hjemmeholdet scorede sejrsmålet.