Serbisk overraskelse sænker Azarenka i Istanbul

Der er ikke meget, der tyder på, at Victoria Azarenka kommer til at blive nogen trussel for Serena Williams, når WTA-finalerne skal afgøres i Istanbul i weekenden.

Hviderusseren, der er nummer to på verdensranglisten og på papiret burde være nærmeste udfordrer til den suveræne amerikaner, virkede både træt og ukoncentreret, da hun onsdag aften led et overraskende nederlag til serberen Jelena Jankovic.

Jankovic, der er seedet som nummer syv, havde forbløffende få problemer med at sænke Azarenka med 6-4 og 6-3, og nu er puljen helt åben igen.

Kun Sara Errani ser ud til at være hægtet af, efter at italieneren tidligere på dagen også tabte sin anden kamp i turneringen til Li Na, der vandt i to sæt.

Azarenka ser ud til at have tabt formen mod slutningen af året, og erkendte allerede inden hun gik på banen mod Jankovic, at hun ikke er på toppen.

- Det her har lært mig, at man skal planlægge tingene bedre, sagde hun ifølge nyhedsbureauet AFP.

Mens verdens næstbedste spiller kæmper for at holde sig oppe, er der ingen slinger i valsen hos verdensetteren Serena Williams, der vanen tro moser al modstand til side.

Efter tirsdagens sikre sejr over Angelique Kerber behøvede hun på ny kun to sæt til at affærdige tredjeseedede Agnieszka Radwanska med 6-2, 6-4.

Meget skal gå galt, hvis ikke Williams skal besætte en af de to semifinalepladser i en pulje, der ud over Radwanska og Kerber også tæller Petra Kvitova.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip