Serbisk stjerne forlader Kiel

Lørdag aften var serberen Momir Ilic med til at bombe ungarske Veszprem ud af Champions League i en dramatisk kamp i Ungarn, hvor tyskerne foran 5000 tilskuere i den udsolgte hal vandt 29-28 og dermed sikrede sig adgang til Final4 i Køln, hvor også FC Barcelona er blandt deltagerne.

Men i den kommende sæson skal Momir Ilic selv spille for Veszprem. Den 31-årige serber har indgået en treårig kontrakt med holdet, der også tæller en storspiller som Laszlo Nagy, den tidligere Viborg-spiller Gabor Csaszar og den kroatiske supermålmand Mirko Alilovic.

Momir Ilic var en af hovedkræfterne på det serbiske landshold, der i 2012 vandt EM-sølv på hjemmebane, hvor kun Danmark var bedre end EM-værterne. Og han har desuden været en central profil hos THW Kiel, siden han kom til klubben i 2006 fra Gummerbach.

Det lignede ellers fordel til Veszprem, da holdet i første duel med Kiel på udebane havde et klart overtag og først i de sidste sekunder blev besejret på et lykkeskud af franske Daniel Narcisse. Og i lørdagens returopgør var ungarerne på hjemmebane da også foran 14-12 ved pausen. Men igen gik marginalerne tyskernes vej, hvilket fik Veszprems ungarske stjerne, Laszlo Nagy til at rase over kampens danske dommere, Per Olesen og Claus Gramm Pedersen, efter kampen på twitter.

- To fantastiske kampe mod Kiel. Vi fortjente bedre. Jeg er ærgerlig over, at Kiel behøver hjælp fra dommerne. Skandale EHF, skrev han ifølge sporten.tv2.dk.

Det var dog ikke noget, Kiels danske stregspiller, René Toft Hansen, tilsyneladende havde bemærket, da han på samme sociale medie skulle kommentere kampen.

- CL Final4. Yeaaaah. Fantastisk holdpræstation. Vanvittig stemning i hallen i dag. Er spændt på hvornår tinnitussen forsvinder, som den danske landsholdsstreg bemærkede.

Videre til Champions Leagues Final4 i Køln er i øvrigt også Jesper Nøddesbo og Barcelona, der slog Atletico Madrid samlet i kvartfinalen.

 

 

 

Dagens Gossip