Serbiske VM-værter sender Norge ud

18/12/2013

De norske håndboldkvinder begyndte bedst, men endte med at tabe 25-28 til Serbien i VM-kvartfinalen.

Dermed er Norge uden chance for at vinde en medalje, og det er første gang siden VM i 2005, hvor det endte med en norsk niendeplads.

- Vi begik en del fejl efter en god start. Vi fandt ikke topniveauet. Vi var gode i perioder, men jeg ved ikke helt, hvad der skete, siger den norske keeper Katrine Lunde til det norske nyhedsbureau NTB.

Serbien lignede længe en taber, men holdet kom pludselig overraskende foran 23-21, da der resterede 11 minutter af kampen.

Kort forinden havde Norge smidt en føring på hele fem mål væk i løbet af nogle få og meget hektiske minutter i anden halvleg.

De tydeligt stressede norske spillere lavede uvant mange fejl og måtte betale prisen for en række svage afslutninger.

Tendensen holdt kampen ud, og størstedelen af tilskuerne i Beogradska Arena var ellevilde over den serbiske sejr og plads i semifinalen, hvor Polen venter på fredag.

I den anden semifinale mødes Danmark og Brasilien.