Serena var suveræn

Eksempelvis behøvede hun i gårsdagens tredjerundekamp mod rumæneren Sorana Cirstea blot 61 minutter før sejren på 6-0, 6-2 var i hus.

Hermed er den amerikanske tennisveteran ubesejret i sine seneste 27 kampe. Så lang en sejrsrække har hun aldrig tidligere præsteret.

- Jeg er dybt imponeret over Serena, siger den tidligere danske topspiller, Tine Scheuer-Larsen, der i disse dage er tilskuer ved kampene i Paris.

Tine Scheuer-Larsen bliver således ikke overrasket, hvis Serena Williams spiller sig frem til finalen næste lørdag, og her erobrer karrierens 16. Grand Slam-trofæ i damesingle.

- Det er 11 år siden, at Serena sidst vandt French Open. Men efter hun har fået Patrick Mouratoglo som træner, har hun udviklet sig til at blive en komplet spiller. Før var hun stærkest på hardcourt og græs. Nu er hun også den bedste på grus, siger Tine Scheuer-Larsen.

Serena Williams nyder succesen i Frankrigs hovedstad.

- Jeg har en lejlighed her, og føler mig godt tilpas i byen. Det gør jeg også på banen. Min motivation er større end nogensinde. Undgår jeg skader, fortsætter jeg mindst et par sæsoner mere, siger Serena Williams.

Dagens Gossip