Serena Williams afviser kritik efter tidlig Miami-exit

Skrevet af admin

29/03/2016

Dagens topnyheder

Både verdens nummer et hos kvinderne, Serena Williams, og verdens nummer to hos mændene, Andy Murray, måtte sige et tidligt farvel til tennisturneringen i Miami.

Begge røg ud til undertippede modstandere, og mens Andy Murray fandt masser at kritisere efterfølgende, ville Serena Williams ikke høre tale om, at alderen er ved at indhente hende.

Williams tabte i tre sæt til 15.-seedede Svetlana Kuznetsova og måtte efterfølgende svare på spørgsmål om dalende form og dårlig bevægelse rundt på banen.

- Jeg synes ikke, det er passende at kritisere min bevægelse nu, siger den 34-årige amerikaner ifølge AFP.

- Jeg gjorde det bedste, jeg kunne. Jeg kan ikke vinde hver eneste kamp. Modstanderne kommer og spiller det bedste, de kan. Jeg er nødt til at give 300 procent i hver kamp.

Serena Williams har vundet en grand slam-turnering 21 gange og var på jagt efter sin niende triumf i Miami. I stedet måtte hun rejse hjem efter fjerde runde, og så tidligt har hun ikke måtte forlade turneringen siden år 2000.

- Det er selvfølgelig skuffende, men jeg har vundet meget her, så det er ok, siger Serena Williams.

Hos mændene måtte Andy Murray sige farvel i tredje runde efter nederlag på 7-6, 4-6, 3-6 til den 26.-seedede bulgarer Grigor Dimitrov.

Undervejs i kampen lavede Andy Murray hele 55 uprovokerede fejl.

- En masse uprovokerede fejl kom snigende, og han var meget mere solid end mig, siger Andy Murray.

Alene i tredje sæt lavede skotten 22 fejl.

- Jeg lavede flere fejl, end jeg plejer, især i tredje sæt, siger Andy Murray.

/ritzau/