Serena Williams: Alle frygter Wozniacki i tredje runde

Når tennisspilleren Caroline Wozniacki tager hul på 2016-sæsonen, sker det med en placering som nummer 17 på verdensranglisten.

Hvis de 16 bedste ellers er skadesfri og stiller op, betyder det, at danskeren ikke er seedet til at nå 1/8-finalerne ved grand slam-turneringer. Med andre ord kan de topseedede spillere ramle ind i Wozniacki allerede i tredje runde.

Det scenarie vil de fleste gerne undgå ved lodtrækningen, påpeger verdensetteren, Serena Williams.

- Alle topspillere vil bekymre sig ved tanken om at skulle møde Caroline i tredje runde. Det vil jeg også selv, siger Serena Williams.

Torsdag aften spiller hun mod netop Wozniacki. Det sker ved en showkamp i Herning. I 2015 nåede de ikke at møde hinanden i en turnering. Det hang sammen med, at danskeren kun sjældent kom langt nok i de store turneringer.

Det gjorde hun i 2014, hvor hun i sæsonens sidste halvdel mødte Serena Williams fire gange og tabte hver gang.

Serena Williams forudser, at Wozniacki i 2016 igen vil gøre sig gældende blandt de bedste.

- Alle har op- og nedture. Nu har hun intet at tabe og kan springe hurtigt frem på ranglisten. Hun kan være tilbage i toppen på én turnering, siger Williams.

Hun mener, at der er tendens til at fokusere på det negative i danskerens karriere.

- Hun har ligget nummer et på verdensranglisten i mere end et år. Det bør man fokusere mere på. Caroline befinder sig i en æra med mange gode spillere, men hun har stadig gode chancer for at vinde en eller flere grand slam-turneringer, siger Williams.

Spørgsmål: Kan du give hende et godt råd på vejen til at nå det og komme tilbage til top-fem?

- Det ved hun allerede. Hun har ligget nummer et og har næsten lige været nummer fem, så hun behøver ingen råd, siger den amerikanske verdensetter.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip