Serena Williams har haft Grafs sejre i baghovedet

Serena Williams var lettet, da hun lørdag sikrede sig Wimbledon-titlen for syvende gang i karrieren.

Med sejren over tyske Angelique Kerber på Centre Court nåede den suveræne amerikaner samtidig op på hele 22 grand slam-titler i karrieren indtil nu.

Dermed tangerede verdensetteren Steffi Grafs antal af trofæer i grand slam-sammenhæng.

Serena Williams har ikke vundet en grand slam-turnering, siden hun i fjor vandt Wimbledon, og derfor har det taget lidt tid at få den 22. titel i hus.

- Det har været ufatteligt svært ikke at tænke på det. Jeg har forsøgt et par gange i år, men har tabt til gode modstandere.

- Angelique får bragt god tennis frem i mig, og jeg elsker at spille imod hende, og selvfølgelig er hun også en skøn person at omgås.

- Det gør sejren endnu mere sød, at jeg ved, hvor hårdt, jeg har arbejdet for det. Det er fantastisk.

- Denne her bane føles helt sikkert som en hjemmebane for mig. Jeg elsker at spille her, og jeg ved ikke rigtig, hvad jeg ellers skal sige. Jeg er så begejstret. Tak, lød det efter sejren fra Serena Williams.

Angelique Kerber kunne være blevet den første tysker siden Steffi Graf i 1996 til at vinde finalen i damesingle ved Wimbledon, men sådan gik det ikke for verdensranglistens nummer fire.

- Først og fremmest vil jeg gerne ønske Serena tillykke. Du fortjener det virkelig. Du er en fantastisk mester og en fantastisk person.

- Det er altid en ære at spille imod hende (Serena, red.), og det giver den bedste følelse at spille her på Centre Court, lød det fra Kerber efter nederlaget.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip