Serena Williams uddeler æg til Li Na i WTA-finale

Verdensetteren Serena Williams var i store problemer mod Li Na, men amerikaneren endte med at vinde sæsonfinalen i tennis med 2-6, 6-3, 6-0.

Det var fjerde gang, at Serena Williams vandt sæsonfinalen, som er en turnering for sæsonens otte bedste kvindelige tennisspillere. I år blev turneringen spillet i tyrkiske Istanbul.

32-årige Williams tabte første sæt, efter at Li Na hele to gange og ret så overraskende brød amerikanerens servepartier.

I andet sæt var der mere jævnbyrdighed i begyndelsen af sættet, hvor begge kvinder brød hinandens server en enkelt gang.

Men ved stillingen 4-3 satte Serena Williams det måske afgørende stød ind, da hun brød til 5-3-føring. Derefter servede hun sættet hjem.

I tredje sæt var gassen gået ud af ballonen for Li Na, som blev tildelt et kedeligt æg, som var ensbetydende med, at kineseren ikke vandt et eneste parti i det afgørende tredje sæt.

Serena Williams har med årets sidste titel vundet 11 turneringer i denne sæson, og hun har vundet svimlende 78 kampe og kun tabt sølle fire opgør.

Serena Williams vandt også WTA-finalen sidste år samt i 2009 og 2001.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip