Serena Williams vil begrave stridsøksen med Maria Sharapova

Balladen startede, da en journalist fra det amerikanske magasin Rolling Stone under et interview med Serena Williams optog en privat samtale mellem Serena Williams og søsteren Venus.

Her talte Serena Williams om en top-fem-spiller, der nu var forelsket.

- Hun starter alle sine interviews med ’Jeg er så lykkelig. Jeg er så heldig’, og det er så kedeligt. Hun bliver stadig ikke inviteret med til de fede fester. Og hey, hvis hun gerne vil være sammen med fyren med det sorte hjerte, så gør det dog, sagde Williams til sin søster.

Det menes, at der er tale om Maria Sharapova og hendes kæreste, tennisspilleren Grigor Dimitrov. Sidstnævnte har på rygtebasis været kædet sammen med Serena Williams, inden han blev kærester med Sharapova.

Maria Sharapova reagerede på kølig og kynisk facon på sin pressekonference forud for Wimbledons start.

- Hvis hun vil tale om personlige ting, skulle hun måske tale om sit eget forhold og sin egen kæreste, som var gift, og som nu skal skilles og har børn, sagde Sharapova med henvisning til Serena Williams’ træner og måske-kæreste Patrick Mouratoglou.

Nu fortryder Serena Williams, at samtalen mellem hende og søster Venus så dagens lys i Rolling Stones’ spalter.

Og hun skyder skylden på journalisten.

- Jeg vil gerne række hånden ud til Maria, fordi hun uforvarende blev bragt i denne situation på grund af journalistens formodninger. Jeg snakkede med Maria til spillerfesten, og jeg sagde: ’Hør, jeg vil personligt undskylde, hvis du er fornærmet over at være bragt i denne situation. Jeg vil gerne være åben og sige, at jeg er meget ked af alt det her, sagde Williams søndag ifølge Reuters.

Journalisten fra Rolling Stones slap ikke for en skideballe på pressekonferencen.

- Jeg har været forkælet med professionalisme her i tennisverdenen. Jeg er vant til at arbejde med professionelle reportere, der ikke skriver eller kommenterer på private samtaler, jeg har, eller lytter til mine samtaler og skriver dem ned, sagde Williams ifølge Reuters og fortsatte:

- Jeg førte en privat samtale, som han endda skrev i artiklen, at han lyttede til. Jeg tager det fulde ansvar og skyld for det, for jeg har været i branchen i så mange år, at jeg burde vide, at jeg skal have paraderne oppe.

Så er katteslagsmålet i hvert fald for nu sparket til hjørne.

Tredje-seedede Maria Sharapova åbner Wimbledon på Centre Court mandag eftermiddag mod franske Kristina Mladenovic, mens Serena Williams, der er forsvarende mester, tirsdag lægger ud mod Mandy Minella fra Luxembourg.

Dagens Gossip