Sergio Agüero forventer at være ude en måned med skade

Som om det uventede nederlag på 0-2 hjemme til Ecuador i VM-kvalifikationen ikke var nok for Argentina, måtte holdets angriber Sergio Agüero også lade sig udskifte med en skade i første halvleg.

Den 27-årige Manchester City-angriber var uheldig at sprænge en muskel i sit venstre lår, og nu venter der ham en måneds pause, skriver Reuters.

- Jeg tror, der bliver en måned uden kampe. Jeg tager til AFA's (det argentinske fodboldforbund) anlæg for at få behandling. Jeg har nok brug for en måned for at komme over skaden, selvom det afhænger af, hvordan det udvikler sig, siger han til TyC Sports ifølge Reuters.

Hvis skaden ender med at holde Sergio Agüero ude i en måned, betyder det, at han misser Argentinas kommende kampe mod Paraguay og ærkerivalerne Brasilien.

Samtidig risikerer han også at misse syv kampe for sit klubhold Manchester City - heriblandt begge Champions League-kampene mod Sevilla og lokalopgøret mod rivalerne fra Manchester United i Premier League.

Manchester City ser også ud til at må undvære David Silva, som blev ankelskadet fredag aften, da Spanien slog Luxembourg med 4-0 i EM-kvalifikationen.

/ritzau/

Dagens Gossip