Sergio Garcia afviser fredssnak med Tiger Woods

Garcia var fortørnet over, at Tiger Woods begyndte at rode rundt med sine køller, hvilket skabte tilskuerjubel. Larmen resulterede i et skidt slag og Garcia måtte forlade hullet med en bogey.

- Tiger slog, da det ikke var hans tur. Det sker selvfølgelig, fordi han kun tænker på sig selv. Han burde være lidt mere opmærksom, når en så stor tilskuerskare følger os rundt på banen, lød det dengang fra Garcia. Normalt kunne man i golfverdenen forvente en undskyldning fra Tiger Woods, hvilket imidlertid er blevet afvist af den skandaleombruste golfstjerne 

Nu afviser Garcia enhver form for fredssnak med Tiger Woods.

- Det var ikke min fejl. Det er ikke mig, som skal gå til ham. Jeg er ligeglad med hvem han er, udtaler Garcia til Sky Sports.

Det to kamphaner indrømmer blankt, at de aldrig har været bedste venner. Et venskab der næppe er blevet bedre efter det er kommet frem, at Tiger Woods angiveligt har løjet om episoden.

Woods forsvarede sig nemlig med, at dommeren havde givet ham lov til at finde en kølle frem. 

Sports Illustrated har været i kontakt med en dommer, som siger, at han hverken signalerede eller sagde noget til ham.

- Han spurgte os ikke om noget, og vi sagde ingenting. Vores rolle er ikke at sige noget til spillerne, siger Gary Anderson ifølge svenske expressen.se.   

Dagens Gossip