Seriemorder bliver kædet sammen med uopklarede sager i hele Europa

29-årige Dariusz Pawel Kotwica er blevet udråbt som Europas første seriemorder, efter han har tilstået drab begået i Østrig og Sverige, hvor han efterlod bizzare beskeder på kroppen af sine ofre. 

Polakken har erkendt drabene på en pensionist i Göteborg i Sverige samt et ældre ægtepar i Østrig, hvor han voldtog kvinden, inden han slog hende ihjel.

Ofrene I Østrig blev fundet med ordene 'tantum ergo' malet på kroppen, der er latin og betyder 'først da', mens ofret i Sverige havde påmalet den kemiske betegnelse 'tantalum'.

Dariusz Kotwica blev anholdt tidligere i år i Tyskland, hvorfra han blev udleveret til Østrig, hvor han nu sidder fængslet, indtil han skal for retten drabet og voldtægten af det ældre ægtepar. 

Grafik: Daily Mail

Tilståelserne har ført til, at politistyrker i hele Europa er begyndt at gennemgå uopklarede sager, hvor der bliver sammenlignet DNA og fingeraftryk fra seriemorderen, fordi det formodes han står bag langt mere, end han hidtil har forklaret, skriver Daily Mail. 

Avisen har fået adgang til en europæisk rapport, der beskriver flere myndigheders bekymring over polakkens mulige forbindelse til uopklarede sager i Europa. 

Her er der især mistanke om at han også står bag drab i Holland og Tjekkiet, mens det allerede er blevet bevist, at han også gerningsmand til et voldeligt overfald i Holland og et røveri i Tyskland. 

Dagens Gossip