Seriestjerne overrasker med bryllup og baby

Skrevet af admin

04/08/2015

Mest læste i dag

"New Girl"-stjernen Zooey Deschanel har netop født sin egen "new girl".

Skuespillerinden er nemlig blevet mor for første gang, meddeler en repræsentant for den 35-årige tredobbelte Golden Globe-nominerede seriestjerne og hendes mand, produceren Jacob Pechenik.

- Jeg er begejstret over at kunne bekræfte, at Zooey Deschanel og Jacob Pechenik er blevet forældre til en smuk, sund babypige, lyder den glædelige pressemeddelelse, som blandt andet magasinet US Magazine bringer.

Parret, der har været sammen et års tid, har med fødslen af datteren fået deres livs bryllupsgave, for retsdokumenter afslører nemlig, at de nybagte forældre giftede sig den 21. juni i delstaten Texas.

Den lille pige er parrets første barn, mens ægteskabet er Deschanels andet, for fra 2009 til 2012 var skuespillerinden nemlig gift med "Death Cab for Cutie"-forsangeren Ben Gibbard.

Deschanel har været meget privat om graviditeten, men ifølge hendes "New Girl"-kollega Max Greenfield er skuespillerinden mere end klar til sit livs rolle som mor.

- Hun bliver en fantastisk mor. Hun tager sig af alle på settet, så jeg tror ikke, hun får problemer med barnet, roste han Deschanel tidligere på året i et interview med US Magazine.

Der er sikret masser af stjernestøv over den nyfødte pige til de kommende familiefester, for hendes moster er nemlig skuespillerinden Emily Deschanel, der er kendt fra den længe kørende tv-serie "Bones", mens hendes mormor er "Twin Peaks"-skuespillerinden Mary Jo Deschanel, og hendes morfar er den Oscar-vindende filmfotograf Caleb Deschanel.

/ritzau/FOKUS