Sevilla gør pokal-arbejdet færdigt uden Krohn-Dehli

28/01/2016

Sevilla spillede sig torsdag videre til semifinalerne i den spanske pokalturnering Copa del Rey uden Michael Krohn-Dehli.

På udebane slog favoritterne fra Sevilla upåagtede Mirandes fra den næstbedste række med 3-0.

For en uge siden spillede Krohn-Dehli en hovedrolle, da Sevilla vandt 2-0 på hjemmebane, men den danske landsholdsspiller var ikke at finde i Sevilla-truppen til returopgøret i det nordlige Spanien.

Der var nu heller ikke brug for midtbanespillerens evner, da holdkammeraterne sørgede for, at holdet cruisede videre i turneringen.

Allerede efter små ti minutter scorede Vicente Iborra på straffespark, og midtvejs i anden halvleg øgede Juan Munoz til 2-0. I overtiden slog Coke sejren fast.

FC Barcelona og Celta Vigo med Daniel Wass på holdet blev allerede onsdag klar til semifinalerne i Copa del Rey.

Senere torsdag aften nappede Valencia den sidste plads i semifinalerne med en 1-0-sejr ude over Las Palmas.

Der er lodtrækning til de to semifinale-dueller fredag.