Sevilla og Krohn-Dehli siger farvel til succestræner

Sevilla og klubbens danske spiller, Michael Krohn-Dehli, skal have ny træner, efter at Unai Emery søndag har valgt at sige sit job op.

Manden, der har ført Sevilla til tre titler i træk i Europa League, stopper efter tre sæsoner i den spanske fodboldklub.

- Sevilla har modtaget en henvendelse fra Unai Emerys advokater, om at Emery i næste uge har til hensigt at afbryde ansættelsesforholdet og ikke ønsker at fortsætte som træner i sæsonen 2016-17, skriver klubben på sin hjemmeside.

Unai Emery fik sit trænergennembrud i Valencia, og efter et kort ophold i Spartak Moskva kom han til Sevilla i 2013, hvor han især vil blive husket for triumferne i Europa League.

Træneren er på rygtebørsen favorit til at blive ny træner i Paris Saint-Germain, men foreløbig er der ikke kommet noget ud om den 44-årige træners fremtid.

Helt uventet er Emerys afgang næppe kommet for ledelsen i Sevilla.

I hvert fald meddeler den spanske klub, at man allerede har en afløser i kikkerten, nemlig den tidligere chilenske landstræner Jorge Sampaoli, der mandag kommer til Sevilla for at forhandle en kontrakt på plads.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip