Sevilla ordner Gladbach i straffespark-orgie

16/09/2015

Sevilla kom godt fra start i dette års Champions League, da sydspanierne hjemme besejrede Borussia Mönchengladbach 3-0 i gruppe D efter to scoringer på straffespark.

Michael Krohn-Dehli blev skiftet ind med 12 minutter igen, og danskeren havde en fod med i den sidste scoring, da et kort hjørnespark fra danskeren endte hos Evgen Konoplyanka, som flot sendte bolden i netmaskerne til slutresultatet.

På Sevillas hjemmebane Ramon Sanchez Pizjuan skulle man kigge langt efter dansk deltagelse fra start. Hos Sevilla var Krohn-Dehli altså igen bænket, mens også Andreas Christensen var blandt udskifterne hos Borussia Mönchengladbach.

Den 19-årige forsvarer, der i sommer blev udlejet fra Chelsea for at få spillet fodbold på højeste niveau, har haft svært ved at få spilletid efter sit skifte til Bundesligaen.

Sevilla kan være svære at hamle op med på hjemmebanen, hvor tempoet typisk er skruet op, og hjemmeholdet indledte da også en offensiv fra start, hvor både Victor Vitolo og Jose Antonio Reyes forsøgte sig.

Det slap Vitolo bedst fra, men venstre stolpe forhindrede en Sevilla-føring efter seks minutter.

Sevilla kørte på i den første halve time, men trods en markant overvægt i boldbesiddelse og flest forsøg på mål, lykkedes det ikke for sydspanierne at få scoret, og første halvleg endte målløs.

Det var dog lige ved at gå galt, da Gladbach-målmand Yann Sommer sendte bolden for fødderne af José Antonio Reyes, men den overraskede Sevilla-anfører fik ikke noget ud af muligheden.

Der var dog ikke spillet mere end et minut af anden halvleg, før Sommer igen kom i fokus. Tyskernes målmand begik straffespark mod Vitolo, og Kevin Cameiro bragte sikkert Sevilla foran 1-0.

Få minutter fik Sevilla igen tilkendt et straffespark. Igen gik det ud over Vitolo, men denne gang var Roel Brouwers gerningsmanden. Cameiro forsøgte sig igen, men denne gang misbrugte han.

Men der var flere straffespark i posen. Cameiro blev fældet i feltet i det 66. minut af Tony Jantschke, og på kampens tredje straffespark bragte Ever Banega Sevilla foran 2-0, inden Konoplyanka lukkede kampen med sin scoring tre minutter før tid.

I gruppe C vandt Benfica hjemme med 2-0 over FC Astana, mens Atlético Madrid ude besejrede Galatasaray med samme cifre.