Sex and the City-stjerne for syg til arbejde

Skrevet af admin

20/11/2015

Dagens topnyheder

Kim Cattrall bedre kendt som Samantha Jones fra hit tv-serien Sex and the City har måttet trække sig fra en kommende rolle på Royal Court Theatre i London på grund af sygdom.

Den 59-årige Hollywoodstjerne kommenterer selv beslutningen i en udmelding torsdag aften. Det skriver The Guardian.

- Det er med stor sorg og efter råd fra mine læger, at jeg ikke vil kunne fortsætte med Royal Courts opsætning af "Linda". Jeg sætter stor pris på al den støtte, jeg har fået fra teatret, og jeg kan ikke takke dem nok for, at de tillader mig at sætte mit helbred først, siger hun.

Det er ikke meldt ud, hvilke helbredsproblemer der står i vejen for den blonde skuespillers arbejde. Men teatret har annonceret, at Cattralls rolle i stykket vil blive overtaget af den engelske skuespiller Noma Dumezwen.

- Vi er utroligt kede af, at Kim ikke er i stand til at fortsætte med produktionen, og hun vil modtage vores varmeste ønsker. Vi er ekstremt taknemmelige og begejstrede for, at Noma Dumezwen, en af vores mest fantastiske skuespillere, har sagt ja til udfordringen med så kort varsel, lyder det fra Royal Court Theatres kunstneriske direktør Vicky Featherston.

Det er ikke første gang, at Kim Cattrall har været tilknyttet en teateropsætning på britisk jord. Hun har blandt andet spillet Cleopatra i "Antony & Cleopatra" i Liverpool Playhouse i 2010 og Alexandra Del Lago i "Sweet Bird of Youth" på the Old Vic i London i 2013.

/ritzau/FOKUS