Sex-misbrugte over 200 børn: Nu får han sin straf

En engelsk fotograf, der i en årrække har filmen sig selv misbruge over 200 børn, kan se frem til at blive idømt op til flere livstidsdomme. Det skriver Metro.co.uk.

Den tiltalte, 30-årige Richard Huckle fra Kent i England, har indrømmet flere af anklagerne mod ham. Han har blandt andet tilstået, at have udnyttet fattige børn i Malaysia, hvor han rejste rundt som kristen missionær og underviser.

Huckle besøgte første gang Malaysia som 18-årig, hvor han udgav sig for at være en respektabel engelsklære, der ville udbrede Guds ord, og på den måde kom han tættere på sine ofre og deres familier.

På internetforummer pralede Richard Huckle efterfølgende med, at fattige mennekser gerne ville have en mand med Huckles forhøjede status til at tage sig af deres børn, og at forarmede børn var meget lettere at forføre end vesterlige middelklassebørn.

Omfanget af Richard Huckle forbrydelser er rystende. På nettet pralede han med, hvordan et treårigt barn var 'loyal ligesom en hund', ligesom han også bildte en fireårig pige ind, at han ville tage hende med sig for at fejre hendes fødselsdag. I stedet tog han hende med hjem til sig selv, hvor han misbrugte hende.

Det yngste af Richard Huckle ofre skulle eftersigende kun have været 6 måneder gammel.

Han blev anholdt 19. december 2014 i Gatwick Lufthavn, da han vendte hjem til jul, og siden har han ventet på sin dom.

Det har dog taget tid at afdække omfanget af  Richard Huckle grufulde forbrydelser. Blandt beviserne har man fundet over 20.000 billeder, hvorpå han misbruger helt små børn.

I anklageskrifterne optræder 'kun' 91 af hans ofre, mens man er sikker på, at han har misbrugt over 200 børn.

Han står nu overfor at skulle tilbringe resten af livet fængsel.

 

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip