Sexaftale endte med vold: 31-årig mand dømt for overfald med hammer

Skrevet af Morten Larsen

13/11/2015

Mest læste i dag

En 31-årig mand er i dag ved Retten i Lyngby blevet idømt otte måneders ubetinget fængsel for grov vold udøvet med en hammer mod en 26-årig mand samt for omfattende hærværk på offerets bil.

En 26-årig mand blev i foråret 2015 uvenner med to kvinder vedrørende betaling for seksuelt samkvem i en skov, som var kommet i stand via en online datingside.

Den ene af kvinderne kontaktede derfor efterfølgende den nu 31-årige mand for hjælp og gav ham den 26-åriges telefonnummer.

Den 31-årige kontaktede den 26-årige via SMS og sendte en venindes billede.

Læs også: Sigtelse: Tæskede pige med stang og tvang sig til oralsex

Her aftalte den 31-årige, under påskud af at være en kvinde, at mødes og dyrke sex med den 26-årige på en parkeringsplads i Gentofte efter mørkets frembrud.

Da den 26-årige mand dukkede op, stod kvinden fra billedet og ventede som aftalt, men i det skjulte stod desuden gerningsmanden, der overfaldt den 26-årige med en hammer, da den 26-årige forsøgte at flygte.

Offeret blev slået så hårdt, at tre tænder blev slået ud.

Desuden udøvede den 31-årige omfattende hærværk på offerets bil, som fik knust ruder med hammeren.

- Jeg er tilfreds med, at Retten valgte at dømme den 31-årige og udmåle en længere fængselsstraf. Det er en meget grov sag, hvor der har været forudgående planlægning og med alvorlige skader på offerets tænder, udtaler anklagerfuldmægtig Anne-Mette Wedell Seerup i en pressemeddelse fra Nordsjællands Politi.

Den domfældte udbad sig betænkningstid med hensyn til anke.

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler: