Sexarbejder skyder og dræber mulig seriemorder, der ville slå hende ihjel

En prostitueret i Canada slap tilsyneladende ikke kun fra mødet med en bevæbnet mand med sit eget liv i behold. 

Alt tyder på, at hun samtidig satte en stopper for en seriemorder, der havde en lang række kvinders liv på samvittigheden. 

Hun har forklaret politiet, hvordan den 45-årige Neal Falls havde svaret på en annonce, hun havde lagt på nettet. Men da han ankom til hendes hjem i West Virginia, var han bevæbnet og mødet udviklede sig hurtigt voldeligt. 

Han forsøgte at kvæle hende, men det lykkedes hende at få fat i hans pistol og skyde ham. 

- Jeg vidste, at han var der for at dræbe mig, siger den anonyme sexarbejder til KPTV, ifølge BBC

Da politiet ankom fandt de en drabsliste i mandens lomme, som tyder på, han havde udset sig flere sexarbejdere, han ville dræbe. 

- Jeg kunne regne ud, han havde gjort noget lignende før, for dan han kom, sagde han, at han skulle i fængsel i lang tid. Det var der, jeg vidste, han ville dræbe mig, siger hun. 

Da politiet gennemsøgte Neal Falls bil fandt de en større mængde våben, værktøj, en skudsikker vest, en machete, affaldsposer og blegemiddel i bagagerummet. 

Der har været flere uopklrede drab på sexarbejdere i området, og derfor tror politiet, at Neal Falls har noget at gøre med dem. 

- De ting vi fandt var så alarmerende, at vi gerne ser at politikredse over hele landet er opmærksomme på sagen, siger Steve Cooper fra Charleston Police Department, ifølge BBC. 

Fire prostituerede er for nyligt blevet fundet dræbt og parteret i Chillicothe i Ohio, der er et par timers kørsel fra Charleston. 

Tidligere boede Neal Falls Oregon og Nevada fra 2000 til 2007, hvor der i samme periode dukkede parterede lig af prostituerede dukkede op i vejkanten på motorveje. 

 

 

Dagens Gossip