Sexdukker på størrelse med tre-årige piger sælges til pædofile - 100% lovligt

Man kan købe alt på nettet, og det er ingen hemmelighed, men derfor er det alligevel chokerende at få et indblik i nogle af de produkter, der tilsyneladende er efterspørgsel efter:

Så som sexdukker, der ligner små børn. Ifølge Mirror sælges de børnelignende sexdukker hyppigt, og kan let bestilles over landegrænser. 

Fælles for flere af dem er, at de har den “særlige egenskab”, at de ligner børn ned til to-treårsalderen. Salget er i øvrigt fuldkomment lovligt, skriver mediet. 

AliExpress hedder et af firmaerne bag varerne, der er mellem 100 og 140 centimeter høje (ligesom børn i to-niårsalderen er det).

De har silikonehud, der minder om ægte hud, og for at fange interesserede køberes blik yderligere, bruges der salgssætninger som “Denne uskyldige pige venter på, at du byder hende velkommen”.

Dukkerne koster det, der svarer til mellem 3.700 til 6.300 kroner, og man kan selv vælge hår eller øjenfarve, stil og endda se nogle af de positioner, dukkerne kan bevæge sig i – fx stå foroverbøjet foran et spejl eller “udøve” seksuelle tjenester.

Mediet Mirror har forsøgt at kontakte AliExpress, men firmaet er ikke vendt tilbage på henvendelsen. 

Læs også: Pædofil mand grinede, da soldat konfronterede ham efter voldtægt af 12-årig - det skulle han ikke have gjort

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip