Sexforbryder anholdt og indlagt: Offers far uddelte øretæver

Skrevet af Emma Kirstine Kejser

11/07/2013
Brian Heath Ransom fra Georgia blev i weekenden anholdt efter en voldsepisode. Vedkommende han havde sloges med er far til den mindreårige pige, som Brian Heath Ransom nu er sigtet for, at skulle have haft sex med. Ransom fik flere mindre snitsår i ansigtet, og mindre skader på ryggen under det voldsomme møde med den mindreåriges far. Han er nu anholdt og indlagt på hospitalet. Ransom befandt sig i familiens hjem, og det var da faderen ankom til huset, at en konfrontation eskalerede til fysisk vold. Slagsmålet var så voldsomt, at to mandlige naboer måtte blande sig, og skille de to parter ad, inden politiet ankom til stedet. Ransoms offer fortalte i juni myndigheder, om hvordan Ransom havde rørt ved hende på upassende måder. Siden da skulle fuldbyrdet samleje flere gange have fundet sted. Ransom er nu sigtet for seksuelt misbrug af et barn, skriver Huffingtonpost.

Mest læste i dag

Brian Heath Ransom fra Georgia blev i weekenden anholdt efter en voldsepisode. Vedkommende han havde sloges med er far til den mindreårige pige, som Brian Heath Ransom nu er sigtet for, at skulle have haft sex med.

Ransom fik flere mindre snitsår i ansigtet, og mindre skader på ryggen under det voldsomme møde med den mindreåriges far. Han er nu anholdt og indlagt på hospitalet.

Ransom befandt sig i familiens hjem, og det var da faderen ankom til huset, at en konfrontation eskalerede til fysisk vold. Slagsmålet var så voldsomt, at to mandlige naboer måtte blande sig, og skille de to parter ad, inden politiet ankom til stedet.

Ransoms offer fortalte i juni myndigheder, om hvordan Ransom havde rørt ved hende på upassende måder. Siden da skulle fuldbyrdet samleje flere gange have fundet sted.

Ransom er nu sigtet for seksuelt misbrug af et barn, skriver Huffingtonpost.