Sexhungrende 76-årig mand i hvid varebil jagter teenager på løbetur

En 19-årig kvinde var i weekenden ude for en ubehagelig oplevelse, da hun i forbindelse med en løbetur i den nordsjællandske landsby Fårevejle Stationsby blev jagtet og forulempet af en ældre mand.

Den lokale kvinde kom løbende ad Rådhusvej, hvor hun fik øje på en hvid varebil – i den sad en 76-årig mand, der begyndte at kommentere den unge kvindes udseende og opfordrede hende til seksuelt samvær.

Kvinden fortsatte med at løbe videre, men endte alligevel med at rende ind i den ældre mand igen, da han havde kørt varebilen frem og vendt rundt på vejbanen.

Da han stadsende ud for hende, blev hun utryg og gemte sig i området.

Læs også: Mor holdte sin egen datter nede mens partneren voldtog hende

Hun skyndte sig hjem, og kort efter gik de pårørende ud for at lede efter manden og varebilen, hvis registreringsnummer den 19-årige havde noteret sig under løbeturen.

Inden politiets ankomst til området fandt de pårørende selv bilen og kunne lede politiet frem til den den hvide varebil, der blev ført af en 76-årig mand fra Frederikssund.

Midt og Vestsjællands Politi oplyser, at han er sigtet for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om blufærdighedskrænkelse, og ordensmagten er nu ved at undersøge sagen nærmere, da den 76-årige mand har en anden opfattelse af årsagen til henvendelsen til pigen under hendes løbetur.

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

Dagens Gossip