Sexkrænker har muligvis slået til igen: Politiet efterforsker nye sager

Københavns Politi efterforsker nye sager, som kunne være af samme gerningsmand, der tidligere har slået til på Nørrebro og Østerbro.

Vi har enkelte sager, hvor vi er i gang med at efterforske, om de hænger sammen med de andre overfald, siger Jens Møller, som er vicepolitiinspektør hos Københavns Politi, til Dagens.dk.

Han fortæller dog, at der ikke har været overfald, hvor en gerningsmand har fulgt efter nogen ind i en opgang eller og til en hoveddør, siden politiet første gang var ude og advare.

Men selvom de kan se sammenhænge mellem de 37 sager, så er det meget muligt, at der kan være flere overfaldsmænd bag dem.

Problemet med det signalement, vi har været ude med, er, at det er meget bredt, siger han og fortsætter:

Det er tæt på uanvendeligt, og derfor arbejder vi også på, at gøre det bedre eller eventuelt finde frem til nogle billeder eller video.

Han anbefaler, at kvinder passer på sig selv.

Læs også: Politiet anholder formodet sexkrænker i København

Vi anbefaler, at kvinder udviser almindelig forsigtighed og derudover fortsætter med deres hverdag, som de plejer.

Ud over at der ikke har været episoder, hvor gerningsmanden er fulgt efter en kvinde til deres hjem, så er der også sket en nedgang i antallet af overfald med samme metode.

Der har ikke været så mange overfald, og det kan der være flere forklaringer på, siger Jens Møller.

Vi ved jo ikke, om overfaldsmanden er blevet skræmt af den omfattende mediedækning, om han eventuelt er blevet arresteret i forbindelse med en anden sag, eller om det er fordi, at kvinderne passer bedre på.

Nogle af de nyeste overfald er sket i indre by, forklarer vicepolitiinspektøren, og de udelukker nu overfald, de ikke mener kan have en sammenhæng med de foregående sager. 

Følg Dagens Advarsler for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip