Sexlegetøj hitter i den kolde tid

Sexlegetøj var engang et absolut tabu, og noget som kun rigtig uartige piger benyttede sig af – i hvert fald udadtil. Men de tider er i manges øjne heldigvis forbi.

Helle Hartz, der er Redaktionschef på Danmarks største erotiske kvindemagasin, Tidens Kvinder, hæfter sig ved, at den voksende interesse for sexlegetøj især fra kvindernes side har haft en positiv indvirkning på, hvilke typer produkter der rammer sexbutikkernes hylder.

De er simpelthen blevet både bedre i kvaliteten og flottere i designet:

- Sexlegetøj er kommet for at blive, og der er ingen tvivl om, at det er noget, som kvinder i langt højere grad køber. Hvor det tidligere var noget, man gik stille med dørene med, er det i dag slet ikke så tys-tys at købe legetøj. Heldigvis.

- Og produkterne er også blevet meget bedre. Der tænkes mere i form, udseende og funktionalitet end tidligere, siger Helle Hartz.

Køb den effektive vibrator Tingletip i Tidens Kvinders Shop
 

Også alternativer til parrene

Klitorisvibratorer er generelt populære, forklarer Helle Hertz. Der er dog også alternativer, som egner sig til både manden og kvinden.

Eksempelvis kan sexlegetøj som de såkaldte ’pikringe’ kan give nydelse til begge parter, forklarer Helle Hartz:

- Her får kvinden masser af stimulering, mens manden kan mærke vibrationerne fra den lille sag, mens de har sex med hinanden. Det er med til at gøre sexlegen lidt sjovere og kan tilføje en ekstra dimension af intimitet til parforholdet.

Køb den populære Europe Magic Wand i Tidens Shop

Glem ikke smørelsen

Sexlegetøj alene gør det dog ikke, og Hartz fremhæver vigtigheden af at benytte sig af glidecreme, da det giver en bedre oplevelse for både manden og kvinden.

- Mange har fundet ud af, at glidecreme ikke kun er for dem, der ufrivilligt oplever tørhed i skeden i forbindelse med overgangsalder, menses eller lignende.

- Glidecreme er også i sig selv et skønt supplement til sexede sengelege, hvad enten det er solosex eller sammen med en partner, man bruger det, siger hun.

Af: Maria Jönsson Bebe, Q.dk/NewsDesk Aller Media

Dagens Gossip