Sexolog: Danske kvinder er alt for selvglade omkring sex

67 pct. af de danske kvinder mener, at de ofte kan få det sex, de gerne vil have, men 48 pct. har ikke været på en romantisk date indenfor de sidste seks måneder.

Det viser en større undersøgelse, som datingbureauet C-date står bag, og tallene antyder, at kvinder mener, at de kan få sex når som helst – men i realiteten ikke gør ret meget ved det.

Resultatet kommer ikke bag på sexolog Jakob Olrik:

Danske mænd er nogle skvat
I forbindelse med C-dates undersøgelse siger han:

- Vi taler jo altid om, at danske kvinder er de lækreste i verden, og det er som om, at den selvopfattelse er steget kvinderne til hovedet. Mange kvinder synes, at vi danske mænd er lidt nogle skvat.

- Der er ikke noget pondus hos os, vores skuldre er for nedadgående og det hele glider af. Man kunne godt få alt det sex, man ville, men gider man? Gider man virkelig ligge med sådan én som ham derovre?

Hvordan bliver du selv opfattet i sengen? Test dig selv på Oestrogen.dk

- Den danske kvinde er blevet som prinsessen i eventyret om Klodshans. Hun sidder bare dér på sin piedestal og siger ’du’r ikke’, og når hun endelig en sjælden gang siger ’du’r’, så ligger hun bare som en søstjerne i sengen. Hun mener jo, at hun er så lækker, at hun ikke behøver gøre andet, fortæller han videre til Oestrogen.dk.

Han sætter det på spidsen, og det ved han godt, men symptomerne er der, og han men er, at det er synd og skam.

For ham, der bliver valgt fra, kunne jo sagtens vise sig at være den helt rigtige.

Måske har mr. Right ølmave?
- Hvem siger, at man kan regne ud, hvordan det vil være at have sex med ham, der sidder derovre – selvom han har en lille ølmave og måske ikke lige lever op til drømmeidealerne? Det kan jo være, det er helt fantastisk. På den måde ødelægger man det lidt for sig selv, når man sidder og tænker ’han er ikke god nok til mig’.

- Så er der simpelthen kommet for mange krav på ønskelisten, og det er ikke sundt for livet i datinglandskabet. Her får man de bedste oplevelser – også erotisk – hvis man har ja-hatten på, siger Jakob Olrik.

’ Jeg er ikke klar til et fast forhold’. Hvor tit har du hørt den sætning? Se, hvad den betyder på Oestrogen.dk

Af Malene Fich Weischer, Oestrogen.dk/NewsDesk, Aller Media

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip