Sexolog: Mænd er bedre i sengen, hvis de drikker et par øl inden sex

Sexologen Kat Van Kirk skriver i sin seneste bog 'The Married Sex Solution: A Realistic Guide to Saving Your Sex Life', at der er fire gode grunde til, at mænd skal drikke et par øl, før de har sex. Det skriver New York Post.

1. Først og fremmest kan øl være med til at forlænge fornøjelsen i soveværelset. Kroppen bliver fyldt med såkaldte phytoøstrogener fra øllet, som ifølge Kat Van Kirk forsinker orgasmen. Manden holder således længere.

2. Mænd med hang til mørkt øl, for eksempel Guinness, får en ekstra gevnist med hjem fra den lokale bar. Mørk øl øger nemlig sexlysten og leder til erektioner, som er mere intense og holder i længere tid på grund af det høje indhold af jern, som øger mængden af blod, der bliver ledt ned til penis.

Læs også: 10 videnskabelige grunde til, at øl er godt for dig

3. Ifølge Kat Van Kirk har studier vist, at mænd, som drikker øl, generelt er mere udholdende. Og udholdenhed er som bekendt en god ting, når det gælder sex.

4. Kirks sidste pointe er, at øldrikkere ikke behøver bekymre sig om bøvl med maven, når det virkelig gælder. Øl indeholder probiotika og b-vitaminer, som får det hele til at glide, som det skal og altså hjælper fordøjelsen. Ingen gider have ondt i maven under sex. Det må vi jo medgive.

Det er da et forsøg værd!

Følg Dagens Videnskab for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip