Sexologen Robert Lubarski er flad: Beder om penge på sin Facebook-profil

Robert Lubarski. Foto fra Facebook.

Den kendte sexolog Robert Lubarski mangler penge og er så flad, at han nu beder vennerne på Facebook om støtte.

Sexologen, der lige er flyttet fra Tårup på Fyn til Tisvilde i Nordsjælland, erkender på sin Facebook-side blankt, at han er flad.

- Nu vil jeg sætte mit kontonummer her på facebook som er (du kan se det på hans FB-side) i Danske Bank, da jeg vil høre om der er nogen der vil sætte et par kroner ind til mig da jeg er så flad at jeg ikke en gang kan tage til København på mandag hvor jeg har tantraworkshop uden at skulle låne penge, skriver han.

Samtidig erkender Robert Lubarski bruddet med sin kone.

- Jeg er lige flyttet til Tisvilde da min kone har det meget bedre her og jeg selv leder efter et andet sted at bo i nærheden da vi er blevet separeret (i Kærlighed) og nu skal jeg så ha alle mine ting op og stå her på Sjælland igen. Vi har været igennem store omvæltninger det sidste år og været ude at skide økonomisk mange gange. Dog er jeg ved godt mod, da jeg ved at det hele er en del af at turde give slip og bla slippe sin stolthed og spørge efter hjælp fra andre - og det er så det jeg gør her!

- Skal nok give tilbage da jeg snart fortæller mere af min historie og hvordan man kan være glad bag om det hele selv om livet er max udfordrende. Tak til jer mine elskede søstre og brødre!, lyder det fra sexologen, der blandt andet har gennemført Joan Ørtings sexologuddannelse, og han er kendt fra TV2.

Synes du om netnyhederne.dk? Så gi' os et like på vores Facebookside, som du finder her

Dagens Gossip