SF i Horsens kræver at partiet træder ud af regeringen

SF's byrådsgruppe i Horsens har fået nok. Nu kræver Bjarne Sørensen, Paw Amdisen og Jørn Steffensen fra byrådsgruppen i Horsens, at SF træder ud af regeringen.

Det der har fået bægeret til at flyde over i for Horsnes-politikerne er regeringens kontanthjælpsreform, vækstlan samt udspil til skatte- og fleksjobreformer. I følge de tre byrådsmedlemmer er de politiske initiativer blottet for SF politk.

- Vi anerkender, at der er tale om et dramatisk udmelding, men mener også, at den alvorlige politiske situation, vi befinder os i kalder på handlekraft fra SF’s side, skriver de i en pressemeddelelse.

- Vi står i en situation, hvor vi gennemfører en politik, der er mere borgerlig, end både Anders Fogh Rasmussen og Lars Løkke Rasmussen nogensinde ville kunne have gennemført i deres regeringsperioder samtidig med, at vi løber fra den politik, vi gik til valg på at gennemføre og dermed baner vejen for, at et borgerligt flertal igen kan indtage regeringskontorerne, siger Bjarne Sørensen, Paw Amdisen og Jørn Steffensen fra SF's byrådsgruppe.

 

Dagens Gossip