SF kører grønt i aviskrig mod Enhedslisten

Skrevet af admin

30/11/2013

Dagens topnyheder

SF vil vise, at partiet skaber røde resultater i finansloven ved at indrykke annoncer i landsdækkende aviser med titlen "Grønne forandringer der kan mærkes. Læs mere på www.røderesultater.dk".

Det forklarer partiformanden Annette Vilhelmsen om SF's bidrag til annoncekrigen i landsdækkende aviser mellem Socialdemokraterne og Enhedslisten efter regeringens finanslov med Venstre og De Konservative.

- Vi vil gerne markere, at vi har været med til at skabe røde resultater. Det har vi blandt andet inden for det grønne område, og vi har gjort det på velfærdsområdet. Vi er et venstrefløjsparti, som skaber resultater, siger Annette Vilhelmsen.

Socialdemokraterne angreb fredag Enhedslisten i en annonce med disse ord:

- Enhedslisten blev ved med at sige nej, nej og atter nej til regeringens tilbud. Vi tog ansvar.

Lørdag replicerede Enhedslisten med annonceteksten: "Er det også Enhedslistens skyld, hvis vi ikke får hvid jul?".

Annette Vilhelmsen vil ikke kommentere Enhedslistens annonce.

- De har vel deres grunde til, at de indrykker annoncer. Vi har vores grunde. Vi vil gerne være tydelige, stå ved og er stolte af, at vi er med til at skabe forandringer og resultater - blandt andet på det røde og grønne område, siger Annette Vilhelmsen.

Hun afviser, at V og K vinder på finansloven, når S, SF og EL slås på annoncer.

- Jeg skal ikke kunne sige, hvad S og Ø gør. Jeg vil ikke ind i en krig om dette. Jeg vil gerne bruge den platform, vi har ved at indrykke annoncer, til at vise, at vi er stolte af de resultater, vi har opnået, siger SF's formand.

Hun afviser, at finansloven er blå.

- Den har aldrig været blå. Det er højst besynderligt, hvem der kan få den til at være blå. Tværtimod er Løkke blevet lidt mere rød, siger Annette Vilhelmsen.

/ritzau/