SF-landsmøde giver Skipper fornyet håb om ændret offentlighedslov

På landsmødet gik SF-baglandet nemlig stik imod partiets ledelse og fik vedtaget, at SF nu skal arbejde imod de dele af offentlighedsloven, der »indskrænker demokratiet«.

SFs skærpede kurs over for offentlighedsloven glæder Pernille Skipper.

»Jeg synes, det er helt fantastisk og rigtig flot af SFs medlemmer, at de har sat foden ned over for offentlighedsloven,« siger hun.

Pernille Skipper håber, at SF vil tage den omdiskuterede lov op med de øvrige partier bag aftalen.

»Det er op til aftalepartierne bag offentlighedsloven, om man kan ændre noget, og jeg håber da, det betyder, at SF også i regeringen vil tage det op igen,« siger Pernille Skipper, der peger på, at SFs bagland langt fra står alene med kritikken.

»Vi kan jo se, at der både i Socialdemokraterne og de Radikales baglande er meget vrede og utilfredshed, så jeg synes, der er grund til at tænke sig om i alle de partier, der står bag den her aftale,« siger Pernille Skipper.

Hun glæder sig over den stigende utilfredshed.

»Jeg tror sådan set, at der er dele af regeringen, som havde håbet, at det her ville være for teknisk og kompliceret for almindelige mennesker, men nu ser vi faktisk det stik modsatte: At der er rigtig stor interesse for en lovgivning, der i sidste ende kommer til at mørklægge dele af magtens maskinrum,« siger hun.

Dagens Gossip