SF ønsker Jørn Pedersen ind i kampen mod banderne

Tilsyneladende afpresser Bandidos i Kolding byens tatovører. I den forbindelse har Borgmester Jørn Petersen (V) sagt, at han nu afventer et udspil fra Folketinget, der kan hjælpe de erhvervsdrivende, da han ikke kan gøre mere lokalt.

Det har fået de to SF´ere til at kræve, at borgmesteren melder Kolding aktivt ind i kampen mod banderne. De har derfor sendt ham et åbent brev med gode råd (se vedhæftede).

- Det er ikke fair, hvis Kolding ikke trækker et læs i den landsdækkende kamp mod banderne. Ligesom borgmesteren forventer at Folketinget gør noget, må vi også forvente, at han som byens øverste repræsentant og leder gør mere lokalt end blot at sende aben videre, siger byrådskandidat Hans Holmer (SF).

Karina Lorentzen og Hans Holmer (begge SF) peger på, at borgmesteren skal afdække problemerne med afpresning, indkalde de forskellige myndigheder med henblik på at afdække yderligere initiativer og sikre, at rockere ikke modtager sociale ydelser, de ikke er berettiget til.

- Vi synes, det er sympatisk nok, at man vil have rockerne ud af byen. Men vi ønsker ikke for borgerne i eksempelvis Vejle eller Haderslev, at de flytter der hen. Derfor har vi nogle konkrete forslag til Jørn Petersen (V), der skal gøre det surt at være rocker, for vejen frem er at begrænse deres virke.

Karina Lorentzen er i øvrigt formand for Retsudvalget og hun opfordrer direkte Jørn Pedersen til at skrive til udvalget eller mødes med det, hvis han støder på lovgivningsmæssige barrierer i kampen mod rockerne.

Dagens Gossip